/media/2768/app_mad_worre.png

Madbod på Smukfest

Festivalen i Skanderborgs smukke bøgeskov er en totaloplevelse, hvor mad og drikke er utroligt vigtigt. Er du udbyder eller leverandør af cateringkoncepter til festivaler, eller har du en god idé, kan du læse mere her.

Der findes 60+ forskellige steder at spise på Smukfest. De varierer fra food trucks og små nicheboder til store take-away-steder med høj kapacitet samt sid-ned-restauranter. Her skal bogstaveligt talt være noget for enhver smag. 

Kvalitet, originalitet og variation går vi ikke på kompromis med. Der skal mere end mandelristning og klapborde med toastmasters til at imponere på Smukfest. Her skal gæster og medhjælpere kunne gå ombord i dejlig mad fra store dele af verden – og opleve koncepter, de ikke har set før. Vi er altid på udkig efter nye, unikke mad-eventyr at tilbyde Smuklingerne, og der vil hvert år være udskiftning i gruppen af eksterne restauratører.

Hvis du bare rigtig godt kunne tænke dig at have lige netop din madbod med på Smukfest 2023, skal du inden den 1. januar 2023 sende en mail til vores madfar, Jakob Buchbjerg, på mad@smukfest.dk. Her skal du beskrive dit koncept, angive ønsket størrelse på boden - send gerne så mange detaljer om bod og koncept som muligt. Vi modtager mange gode bud i indbakken, så vi kan desværre ikke garantere dig en plads, men du kan forvente svar senest den 1. marts 2023.

Mhmmm...

Se kontaktoplysninger