/media/4190/header_presseteltet.jpg

Pressesuiten

Information om akkreditering samt en festivalværktøjskasse til dig, der fortæller om og fra Smukfest.

Fotograferende, skrivende, tv-skabende, tænkende, hyggende, lyttende – pressefolk af snartsagt enhver art er at finde på Smukfest hvert år. Både under festivalen og resten af året gør vi os stor umage for at servicere pressen bedst muligt. Her finder du information og materiale vedrørende redaktionelt arbejde på og om Smukfest.

Som udgangspunkt accepterer vi non-kommerciel brug af festivalens video, fotos, tekst og grafik. Det er derimod IKKE tilladt at udnytte materialet til nogen form for kommerciel brug uden udtrykkelig tilladelse. Materialet må ikke benyttes steder, hvor man skal betale for at se indholdet. Er du i tvivl, så bare spørg!

Du kan fange os via randi@smukfest.dk, hvor vi evt. kan formidle kontakt til talsmand Søren Eskildsen.

Copyright © 1998-2022

Disse web-sites, web-dokumenter, grafik og programmering med dertil hørende indhold er beskyttet af copyright og de love, der anvendes til beskyttelse heraf.

Endvidere er billeder anvendt på domænet smukfest.dk samt officielle subsites er beskyttet af copyright, og må kun anvendes med skriftlig godkendelse fra Skanderborg Festivalklub. Hvis man ønsker at anvende noget af billedmaterialet, kan man henvende sig til festivalklubben, der ved hvem fotografen er, og dermed kan afregne betalingen med dem.

Du er hermed orienteret om, at al anvendelse af information og brug af hele eller dele af smukfest.dk er forbudt uden forudgående tilladelse fra festivalklubben.

Med festlig hilsen,
Skanderborg Festivalklub

Se kontaktoplysninger