/media/8659/anton-walter_agata-7.png

Livecamp

Livecamp er en tre dages opvarmnings-festival på KærligHeden, hvor en lang række af øjeblikkets mest talentfulde upcoming musikere optræder. Det er magisk vækstlags-lir på første række!

Fra søndag til tirsdag før Smukfest åbner er der igen gang i den på Livecamp på KærligHeden, hvor der præsenteres en række skarpe bud på fremtidens nye danske musik. Og KærligHeden lægger, som Smukfests herlige og længstvarende fest-camp, hus til. Den lille "festival i festivalen" har været en del af Smukfest siden 2011. Alle med partout- eller endagsarmbånd (dog minus søndag) har adgang til hele herligheden!

 

Morgendagens stjerneskud

Alle artister er udvalgt af et mentorkorps med fingeren på pulsen i den danske musikbranche. Mentorkorpset består af Royal Unibrews Tak Rock pulje, men også branche personer og mediepartnere. 

Smukfest har siden starten i 1980 støttet den nye, danske musik. Det er vigtigt at være med til at udvikle vækstlaget og give plads til unge talenter. Derfor Live Camp! Igennem årene har et utal af nye talenter deltaget på Livecamp og efterfølgende gjort sig bemærket i stor stil i den danske musikbranche - det er Smukfest rigtig stolte af. 

Som noget nyt er der fra 2022 endnu mere musik, da vi udvider scenen åbningstid frem til kl 02:00. Det betyder at vi nu også vil præsentere et program med de nyeste navne inden for dansk EDM musik.

Se kontaktoplysninger