/media/4164/til-pm-1-of-1.jpg

Konkurrencebetingelser

Smukfest udbyder løbende konkurrencer, både under festivalen i uge 32 og resten af året. Her fremgår generelle konkurrencebetingelser.

Arrangør af konkurrencerne er officielt Skanderborg Festivalklub, Birkevej 20, 8660 Skanderborg.

Konkurrencerne finder du på vores Facebook-sider, på Smukfest.dk, i Smukfest App, via vores nyhedsbrev og fysisk på festivalpladsen.

Konkurrencernes perioder er defineret individuelt.

Konkurrencerne er ikke købsbetingede, dog vil der være tilfælde, hvor vinderen selv skal skaffe adgang til årets festival for at få glæde af præmien. I disse tilfælde er det altid muligt at overdrage præmien til andre. 

Kun personer, der er fyldt 18 år kan deltage i Smukfests konkurrencer.
Ansatte i Skanderborg Festivalklub samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencerne.

Skanderborg Festivalklub påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen. Ved mistanke om snyd forbeholder vi os ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.

Udtrækning af vindere

Der trækkes lod imellem alle rigtige svar i vores konkurrencer. I få tilfælde foregår der særlige udvælgelse foretaget af personer i Skanderborg Festivalklub, og det vil i så fald fremgå af den enkelte konkurrence.

Konkurrencevinderen kontaktes direkte via e-mail, telefon eller Facebook om nødvendigt, senest 14 dage efter konkurrencens afslutning såfremt vinderens kontaktinformation er opgivet ved tilmelding. Ved at deltage i konkurrencer accepterer du samtidig, at Skanderborg Festivalklub må anvende dit navn, dit profilbillede og din vinderpræmie i tekst og billeder til presse- og markedsføringsaktiviteter, såfremt du vinder. 

Skanderborg Festivalklub afholder ikke evt. skatteudgifter ved udloddede præmier – vinder du konkurrencer udbudt af Skanderborg Festivalklub, skal du være opmærksom på, at de kan være skattepligtige.

Persondata

Alle deltagere i konkurrencen giver samtidig samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Skanderborg Festivalklub opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for selve konkurrencen og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet en præmie
til levering og fremsendelse af præmie. Skanderborg Festivalklub vil behandle samtlige opgivne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysninger til 3. mand uden deltagernes forudgående samtykke, medmindre det er absolut nødvendigt for at kunne gennemføre konkurrencen i overensstemmelse med konkurrencebetingelserne.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@smukfest.dk

Se kontaktoplysninger